Schrans 27
8932 NA Leeuwarden

T 058 - 2127518
 

facebook Instagram Pinterest Bruidsmodestudio Queeny's Youtube Bruidsmodestudio Queeny's
facebook Instagram Pinterest Suits me Youtube Suits me

Bruidsmode Leeuwarden

Bruidsmode Queeny´s 8.8 /10 - 24 beoordelingen

Bruidsmode​ ​in​ ​de​ ​buurt​ ​van​ ​Sneek

Op zoek naar bruidsmode in de buurt van Sneek? Is het zover, gaan jullie trouwen en ben je op zoek naar de perfecte trouwjurk /trouwpak? Kom dan een keer langs bij Bruidsmode Queeny’s en Suits Me menswear. Je bereikt onze bruidsmodezaak op slechts 30 minuten rijden vanaf Sneek! Met persoonlijk advies op maat en een ruim assortiment, is de kans groot dat wij jouw droomjurk of trouwpak in onze collectie hebben! Wij doen er alles aan om jou te laten stralen op één van de mooiste dagen van jouw leven. Het moet natuurlijk een onvergetelijke dag worden. Voor alle bruidsmode in de buurt van Sneek verwelkomen we je graag bij Bruidsmode Queeny’s & Suits Me menswear!

 

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Bruidsmode Sneek

 

Bruidsmode​ ​voor​ ​haar!

Zowel dames als heren kunnen terecht bij onze bruidsmodezaak nabij Sneek. Wil jij nu jouw droomjurk vinden? Bekijk hier onze trouwjurken. Wij verkopen trouwjurken van diverse (bekende) merken. Merken als Ladybird, Cosmobella, Enzoani, Sweetheart by Sincerity, Pronovias, White One en Demetrios. Je kan natuurlijk ook altijd langskomen in onze bruidsmodewinkel nabij Sneek om de mogelijkheden in het echt te bekijken en te passen.

Zie ook onze bruidsmode in Lemmer, Heerenveen, Assen, Akkrum, Dokkum, Wolvega, Gorredijk, Drachten, Groningen, Steenwijk, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Ameland, Friesland en Franeker.

Bruidsmode​ ​voor​ ​hem

Zijn jullie ook op zoek voor een mooi trouwpak voor de aanstaande bruidegom? Ook voor hem hebben we meerdere designs en kleuren trouwpakken. Wij verkopen trouwpakken van diverse (bekende) merken. Merken als Immediate, Wilvorst, Tziacco en Roberto Vicentti. Ook is het mogelijk het trouwpak volledig op maat te maken. Behalve het trouwpak, verkopen wij ook schoenen en accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dassen, gilets, trendy bretels of een mooie bijpassende riem. Wij hebben al meerdere klanten uit Sneek blij mogen maken met een mooi trouwpak!

Galajurk Sneek

Ben je op zoek naar een stijlvolle galajurk nabij Sneek? Dan wil je zeker het aanbod van Queeny’s bruidsmode bekijken! Naast bruidsmode, accessoires en trouwpakken hebben wij namelijk ook een breed assortiment aan gala- en cocktailjurken. Met veel passie en plezier mogen wij al meer dan 20 jaar prachtige outfits verzorgen voor talloze gelegenheden.

Onze voordelen:

  • Maandelijks wisselend aanbod aan galajurken nabij Sneek
  • Bijpassende accessoires voor heren
  • Prachtige cocktail- en galajurken vanaf €59,-
  • Eigen atelier

Ook zo nieuwschierig geworden naar onze collectie galajurken nabij Sneek? Maak dan vrijblijvend een afspraak of kom gezellig langs in onze winkel!

Maak​ ​vrijblijvend​ ​een​ ​pasafspraak!

Kom je uit Sneek, Friesland en wil je graag zeker weten dat er iemand is die je alles kan vertellen over onze bruidsmode? Maak dan een vrijblijvend een pasafspraak. We zorgen dan dat er iemand aanwezig is die zich volledig kan focussen op jou of jullie. Het gaat natuurlijk niet over zomaar iets, het is immers één van de belangrijkste dagen uit je leven! Dus kom jij uit Sneek of omgeving en ben jij op zoek naar een prachtige trouwjurk of een trouwpak? Kom dan zeker een keer langs bij Bruidsmode Queeny’s en Suits Me menswear in Leeuwarden! Wil jij graag een afspraak maken? Klik dan hier en neem contact met ons op!

De​ ​bruidsmodezaak​ ​voor​ ​Sneek​ ​en​ ​omgeving!

Ben je woonachtig in Sneek of omgeving maar heb je nog geen leuke bruidsmodezaak kunnen vinden? Wij hebben al veel klanten uit Sneek en omgeving mogen verwelkomen. Woon je in een van de volgende plaatsen en ben je op zoek naar een bruidsmodewinkel voor haar en voor hem?

● IJlst

● Goënga

● Ysbrechtum

Vanaf bovenstaande plaatsen is het slechts circa 30 minuten rijden naar onze bruidsmodezaak!

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

(c) 2017, Bruidsmodestudio Queeny's & Suits me menswear