Schrans 27
8932 NA Leeuwarden

T 058 - 2127518
 

facebook Instagram Pinterest Bruidsmodestudio Queeny's Youtube Bruidsmodestudio Queeny's
facebook Instagram Pinterest Suits me Youtube Suits me

Bruidsmode Leeuwarden

Bruidsmode Queeny´s 8.8 /10 - 24 beoordelingen

Bruidsmode Lemmer

Je gaat trouwen! Een meisjesdroom die werkelijkheid wordt. Op zoek naar de juiste bruidsmode voor jullie grote dag? Dan ben je bij Bruidsmode Queeny’s en Suits Me menswear in de omgeving van Lemmer aan het juiste adres. Jullie dag tot een onvergetelijke gebeurtenis maken; dat is ons doel. Dit doen wij met veel passie en ambitie.

Bruidsmode Lemmer

 

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

 

 

Wat maakt bruidsmode Queeny’s bijzonder?

 

Het team van Bruidsmode Queeny’s en Suits Me menswear probeert herinneringen te creëren. Wij bieden een ruime selectie van trouwjurken en trouwpakken in verschillende stijlen en prijsklassen. Kwaliteit bieden is ons belangrijkste uitgangspunt. Onze collectie bruidsmode nabij Lemmer bestaat uitsluitend uit gerenommeerde merken. Je eigen droomjurk laten samenstellen? Onze ervaren coupeuses stellen samen met jou een prachtige japon samen. Ook voor bruidslingerie en bruidsschoenen kun je bij ons in de omgeving van Lemmer terecht.

Zie ook onze bruidsmode in Sneek, Heerenveen, Assen, Akkrum, Dokkum, Wolvega, Gorredijk, Drachten, Groningen, Steenwijk, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Ameland, Friesland en Franeker.

CBW-erkend

Onze bruidsmodezaak in de omgeving van Lemmer is CBW-erkend. Dit betekent dat je extra garantie krijgt en veilig (aan)betaald. Je kunt zonder risico aanbetalen. Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie Bruidsmode. De CBW-erkenning is een keurmerk voor betrouwbare bruidsmodewinkels. Je kan er dus vanuit gaan dat je geholpen wordt door deskundigen. Je bent met dit keurmerk als consument extra goed beschermd bij je aankoop.

Say yes to the dress

Met onze ruime collectie vind je nabij Lemmer en omstreken zeker je droomjurk. Wij bieden verschillende gerenommeerde merken. Hierbij kun je denken aan merken als Ladybird, Pronovias, White One, Enzoani, Sweetheart, Cosmobella, Jarice, Eglantine en Demetrios. Ben je op zoek naar een ander merk of heb je andere wensen? Informeer naar wat wij als bruidsmodezaak nabij Lemmer meer kunnen bieden. Om de volledige collectie te bewonderen nodigen wij je uit in onze winkel. Wacht niet te lang! Acht maanden tot een jaar voor de bruiloft op zoek gaan naar een trouwjurk, is echt niet overdreven.

Bruidsmode nabij Lemmer kopen?

Alle mogelijkheden zijn moeilijk op de website te beschrijven. Begin met je speurtocht en kom langs in onze winkel. Wil je verzekerd zijn van goed advies? Dan raden wij een bezoek op afspraak aan. Maak een afspraak en ontdek wat wij nabij Lemmer aan bruidsmode te bieden hebben!

(c) 2017, Bruidsmodestudio Queeny's & Suits me menswear