Schrans 27
8932 NA Leeuwarden

T 058 - 2127518
 

facebook Instagram Pinterest Bruidsmodestudio Queeny's Youtube Bruidsmodestudio Queeny's
facebook Instagram Pinterest Suits me Youtube Suits me

Bruidsmode Leeuwarden

Bruidsmode Queeny´s 8.8 /10 - 24 beoordelingen

Bruidsmode Heerenveen

Ben je op zoek naar bruidsmode in Heerenveen? Bij Bruidsmode Queeny’s & Suits Me menswear vind je alles op het gebied van bruidsmode. Onze specialisten helpen je graag verder met het vinden van de juiste trouwjurk, sleep, accessoires. Uiteindelijk vinden wij het belangrijk dat jij bruidsmode vindt dat helemaal bij jou past. Wist je ook al dat wij beschikken over een herenafdeling? Ook de bruidegom is van harte welkom bij Bruidsmode Queeny’s & Suits Me menswear!

Bruidsmode Heerenveen

 

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

 

 

Directe wijzigingen aan jouw droomjurk

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. In onze bruidsmodestudio zijn allerlei gerenommeerde merken te vinden. Merken die wij veel verkopen zijn onder andere Cosmobella, Ladybird, Enzoani, Pronovias, Demetrios, Jarice, White One, Eglatine en Sweetheart. Heb je een jurk gevonden die helemaal bij je past? Dan zorgen onze coupeuses ervoor dat de jurk ook volledig aansluit op jouw lichaam. Wij dragen graag een steentje bij aan jouw trouwdag met bruidsmode in de buurt van Heerenveen.

Zie ook onze bruidsmode in Sneek, LemmerAssen, Akkrum, Dokkum, Wolvega, Gorredijk, Drachten, Groningen, Steenwijk, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Ameland, Friesland en Franeker.

Wijzigingen tijdens een passessie

Ook is het bij ons mogelijk om gewenste wijzigingen door te geven tijdens een passessie. Wil je bijvoorbeeld geen rechte decolleté, maar een sweetheart decolleté? Dan passen wij dit meteen voor je aan. Je ziet bij ons direct resultaat. Andere aanpassingen zijn bijvoorbeeld het wisselen van steentjes en aanpassen van de sluiting. Al met al, met onze bruidsmode nabij Heerenveen heb je genoeg mogelijkheden.

Ontdek de mix & match mogelijkheden

Waarom bruidsmode bij Bruidsmode Queeny’s & Suits Me menswear kopen? Allereerst hebben wij erg veel keus. Met onze mix & match mogelijkheden is de kans groot dat ook jij slaagt voor een complete trouw look. Wij hebben al veel bruiden en bruidegommen versteld doen staan. Wij kunnen niet wachten om jou te verrassen met onze bruidsmode dichtbij Heerenveen. Weet jij al voor welke stijl bruidsjurk je wil gaan? Of heb je echt nog geen idee wat bij je past? Wij adviseren je graag over de verschillende stijlen en pasvormen.

Bruidsmode nabij Heerenveen bestellen?

Ben je benieuwd naar onze bruidsmode nabij Heerenveen, Friesland? Bezoek dan onze winkel in Leeuwarden. Je bereikt onze winkel in een klein half uurtje rijden vanaf Heerenveen. Laat je verrassen door onze bruidsmode collectie. Samen met jou gaan wij op zoek naar die onvergetelijke droomjapon of trouwkostuum. Kun jij ook niet wachten om je te laten kleden door een ervaren bruidsspecialist? Maak dan een afspraak voor het passen van bruidsmode dichtbij Heerenveen.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

(c) 2017, Bruidsmodestudio Queeny's & Suits me menswear