Schrans 27
8932 NA Leeuwarden

T 058 - 2127518
 

facebook Instagram Pinterest Bruidsmodestudio Queeny's Youtube Bruidsmodestudio Queeny's
facebook Instagram Pinterest Suits me Youtube Suits me

Bruidsmode Leeuwarden

Bruidsmode Queeny´s 8.8 /10 - 24 beoordelingen

Bruidsmode Groningen

Op zoek naar bruidsmode in Groningen voor je trouwdag? Bruidsmode Queeny’s & Suits Me menswear wil niets liever dan jou laten stralen op je trouwdag. Voor bruidsmode nabij Groningen ben je bij Bruidsmode Queeny’s en Suits Me menswear aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij precies aanvoelen wat jij wil. In de afgelopen 20 jaar hebben we veel bruiden versteld doen staan. Je grote dag moet bijzonder en onvergetelijk worden. Daar dragen wij graag een steentje aan bij.

Bruidsmode Groningen

 

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

 

De perfecte bruidsjurk voor jou

Een lange, witte prinsessenjurk. Kant en heel veel glitters. Droomde je hier als klein meisje al van? Of nu nog steeds? Het uitzoeken van de juiste trouwjurk is een leuke, maar moeilijke keuze. Het is daarom erg belangrijk dat je goed geadviseerd wordt. De jurk kiest jou namelijk uit. Belangrijk is om je eerst goed te oriënteren. Zo weet je welke bruidsmode je mooi vindt. Doe ideeën op en laat je inspireren! Ook is het belangrijk om niet te lang te wachten met kijken. Rond 11 tot 9 maanden voor de bruiloft is de ideale periode.

Zie ook onze bruidsmode in Sneek, Lemmer, Heerenveen, Assen, Akkrum, Dokkum, Wolvega, Gorredijk, DrachtenSteenwijk, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Ameland, Friesland en Franeker.

Trouwpakken nabij Groningen

De bruidegom is ook van harte welkom op onze herenafdeling Suits Me menswear. Wij verkopen namelijk ook trouwpakken! In onze collectie bevinden zich onder andere de merken Immediate, Roberto Vincetti, Wilvorst en Tziacco. Een trouwpak is bij ons al verkrijgbaar vanaf € 349,-. Zit het gewenste trouwpak er niet direct tussen? Geen zorgen! In overleg is het mogelijk een uniek trouwpak samen te stellen. Voor meer informatie kun je vrijblijvend een afspraak maken.

Wie neem je mee?

Je wil bij onze bruidsmodewinkel nabij Groningen langskomen voor bruidsmode. Maar wie, of all people, ga je meenemen? Belangrijk is dat je mensen meeneemt die weten wat je smaak is. Vaak bevat het gezelschap een moeder, zus of vriendin. Naast oma worden, is het uitzoeken van de bruidsmode één van de mooiste dingen in een moeder-dochterrelatie. Je moeder kent je door en door. Ze weet precies wat je mooi en niet mooi vindt. Dit komt van pas als je niet kan kiezen.

Ons assortiment

Bruidsmode Queeny’s staat voor kwaliteit. Wij vertegenwoordigen daarom uitsluitend merken van gerenommeerde leveranciers. Laat je verrassen door onze mix & match mogelijkheden. Zo krijg je de mogelijkheid uit meerdere bruidsjurken jouw droomjurk te creëren. White One, Enzoani, Morilee, Pronovias, Sweetheart by Sincerity, Ladybird, Cosmobella en Demetrios zijn merken die wij onder andere verkopen. Daarnaast heb je de mogelijkheid, met onze coupeuses, je droomjurk te ontwerpen. Laat je verrassen door onze stylisten. Zij maken al jarenlang prachtige bruidsmode.

Op zoek naar bruidsmode nabij Groningen?

Wil je jouw bruidsmode in de omgeving van Groningen kopen? Je bent altijd welkom om ons vrijblijvend te bezoeken. Wil je verzekerd zijn van goed advies, maak dan een afspraak. Heb je verder vragen of opmerkingen? Neem telefonisch contact met ons op via: 058 - 2127518. Bruidsmode Queeny’s & Suits Me menswear nabij Groningen helpt jou aan de juiste bruidsmode!

 

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

(c) 2017, Bruidsmodestudio Queeny's & Suits me menswear