Schrans 27
8932 NA Leeuwarden

T 058 - 2127518
 

facebook Instagram Pinterest Bruidsmodestudio Queeny's Youtube Bruidsmodestudio Queeny's
facebook Instagram Pinterest Suits me Youtube Suits me

Bruidsmode Leeuwarden

Bruidsmode Queeny´s 8.8 /10 - 24 beoordelingen

Bruidsmode Drachten

Het aanzoek was al onvergetelijk, maar nu komt het moment waar je als klein meisje al over droomde. Je gaat op zoek naar jouw eigen trouwjurk waar je al zo lang van droomt. Wil jij de show stelen in de mooiste bruidsmode van Drachten? Kom dan samen met jouw vriendinnen langs bij Bruidsmode Queeny’s en laat je volledig in de watten leggen. Ons unieke BruidsVerwenMoment maakt jouw pasmoment onvergetelijk.

Bruidsmode Drachten

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

Trouwjurken

Welke bruid droomt er niet van om te schitteren in de mooiste bruidsmode van Drachten? Jouw trouwoutfit is natuurlijk niet compleet zonder verschillende accessoires. Bruidsschoenen en lingerie vormen eveneens een belangrijk onderdeel. Haaraccessoires maken jouw bruidskapsel helemaal af. Bij Bruidsmode Queeny’s vindt je de beste bruidsmode van Drachten van gerenommeerde bruidsmode leveranciers!

Zie ook onze bruidsmode in Sneek, Lemmer, Heerenveen, Assen, Akkrum, Dokkum, Wolvega, GorredijkGroningen, Steenwijk, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Ameland, Friesland en Franeker.

Trouwpakken

Ook voor trouwpakken kun je terecht bij het Friese Bruidsmode Queeny’s. Een ambitieus team met passie en ambitie en vooral liefde voor het vak, helpt je graag bij het uitzoeken van jouw perfecte trouwoutfit. Wij doen er alles aan om iedereen te verbazen. Voor de bruidegom hebben wij een aparte verdieping ingericht, Suits Me menswear. Onze trouwpakken zijn van hoogwaardige kwaliteit. De basis van elk trouwpak begint met een perfect zittend overhemd. Maar ook nette schoenen, een mooie das of andere accessoires geven de finishing touch aan het trouwpak. Dus flaneer samen met jullie bruidsmode door Drachten.

Maak er een bijzondere pas-ervaring van

Natuurlijk wil je alleen met de allermooiste bruidsmode van Drachten pronken. Wij helpen je graag bij het vinden van die ene, unieke droomjurk die jij voor ogen hebt. Geniet onder het genot van een heerlijk kopje koffie van dit unieke moment in jouw leven. Proef daarnaast met je vriendinnen van overheerlijke bruidstaarten en lekkere cupcakes. Onze kapster en visagiste zullen deze dag nóg onvergetelijker maken.

Koop jouw bruidsmode gemakkelijk nabij Drachten

Zie jij jezelf al schitteren in de mooiste bruidsmode tijdens jullie bruiloft in Drachten? Vergeet vooral niet te genieten van de zoektocht naar die ene, perfecte droomjapon. Bruidsmode Queeny’s & Suits Me menwear zorgt ervoor dat je nog meer zin krijgt in jullie bruiloft. Je bent altijd welkom om ons geheel vrijblijvend te bezoeken. Voor een goed advies en om de vele voorbeelden te zien, raden we je aan om een afspraak te maken. Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken? Neen dan gerust contact met ons op via telefoon: 058 - 2127518.

Maak vrijblijvend een pasafspraak!

(c) 2017, Bruidsmodestudio Queeny's & Suits me menswear